chilicase.ca nobis melao Chrome Hearts Jewelry Online Chrome Hearts Hoodie nobis nobis parka

نمای wallwarm
wallwarm

دیوار خارجی یک بنا از مهم ترین قسمت های ساختمان است که وظایف مهمی از جمله کنترل جریان حرارت ، رطوبت ، تابش خورشید ،انتقال صدا وتامین زیبایی نمای ساختمان رابر عهده  دارد. نمای ساختمان به عنوان جزئی از دیوار خارجی در تامین بسیاری از این وظایف نقش بسزایی را ایفا مینماید.

انتخاب یک نمای نامناسب علاوه بر ایجاد خلل در انجام وظایف دیوار خارجی در برخی موارد خود تبدیل به خطری برای ساختمان یا محیط اطراف آن می شود.

دیوار های بدون عایق در حدود 30 درصد انرژی داخل ساختمان را هدر داده ؛ در تابستان هوای خانه را گرم و در زمستان باعث انتقال گرما به بیرون و در نتیجه سرد شدن محیط داخل ساختمان میشوند.

سیستم نمای مرکب عایق ویا وال وارم (ETICS ) از مجموعه نماهای عایق دار پوسته ی خارجی ساختمان است که بر روی اکثر دیوار های تمام شده اعم از بنایی (سفالی ، آجری) ،بتنی ،چوبی و... قابل اجرا میباشد .

یکی ازمهمترین مزایای این نوع نما میتوان به قابلیت استفاده از آن در پروژه های نوسازی برای ساختمان های موجود ؛ که نیاز به بازسازی نما و یا عایق کاری حرارتی دارند ؛ذکر نمود.

از جمله ویژگی های منحصر به فرد این سیستم زیبا وچند کاره که سبب گردیده تاکنون میلیون ها متر مربع از این سیستم در سراسر دنیا به ویژه آمریکا واروپا اجرا گردد می توان به موارد زیر اشاره نمود:

 

1)      دارای بهترین و کاملترین عایق بندی

2)      دارای سبک ترین وزن در میان نماسازیهای رایج

3)      قابلیت اجرای ماهرانه ترین ومدرن ترین معماری ظاهری در نماسازی

4)      دارا بودن بالاترین مزیت اقتصادی از لحاظ قیمت با درنظر گرفتن کلیه مراحل مورد استفاده قبل و بعد از نماسازی

5)      دارای سرعت بالا در اجرا

6)      دارای انعطاف پذیری در اجرا

7)      دارای دوام و عمر بالا و مقاوم در برابر رطوبت و تابش نور خورشید

8)      قابلیت استفاده برای بهسازی و نوسازی ساختمانهای قدیمی

9)      دوستدار محیط زیست


شرکت فناوران انرژی دالاهو بعنوان تنها شرکت تخصصی اجرای این نوع نما ؛ مفتخر است که برای اولین بار دانش فنی تولید این محصول را در کشور بومی نموده و در سال 1387 موفق به اخذ تاییدیه فنی فناوریهای نوین از مرکز تحقیقات ساختمان ومسکن گردیده است . این محصول در سال 1388 مورد بهره برداری صنعتی قرار گرفت واین شرکت به عنوان تولید کننده و مجری این سیستم تا کنون بالغ بر 500 واحد مسکونی را اجرا نموده و درحال مذاکره برای اجرای بیش از 3000 واحد در 1389 و مقادیری بیش از آن برای سال بعد میباشد.

 

چگونگی اجرا :

این سیستم قابلیت استفاده  برای نماسازای ساختمانهای نوساز ویا قدیمی را دارد ؛ بدین صورت که ابتدا ورقه ی عایق حرارتی (باضخامت مورد نیاز مبحث 19 مقررات ملی ساختمان ) با استفاده از چسب مخصوص به دیوار اطراف ساختمان  متصل شده و سپس با استفاده از اتصالات مکانیکی مخصوص (انکورهای پلاستیکی) نسبت به تقویت اتصال ورقه ی عایق به دیوار اقدام می گردد . در مرحله بعد و پس از تقویت نقاط حساس (مانند گوشه ها) ، با استفاده از اندود سیمانی مخصوص و نصب یک شبکه الیاف شیشه ای زیر سازی نما ادامه می یابد.

 

 برای نصب شبکه ی الیاف شیشه ای ابتدا یک لایه از اندود سیمانی مخصوص به وسیله ماله روی عایق اولیه اجرا شده و هنگامی که هنوز این لایه خیس است شبکه ی الیاف شیشه ای در داخل اندود پهن شده و مجددا" اندود سیمانی به وسیله ماله برای بار دوم با فشار یکنواخت روی شبکه اجرا و صاف می گردد.

 

 پس از خشک شدن لایه دوم سیمانی ، رنگ آستر (ترجیحا" همرنگ با پوشش نهایی ) روی آن اجرا شده و در مرحله آخر نیز پوشش نهایی با رنگ و طرح انتخابی  اجرا می گردد .

 

مزایا :

 

1)عایق حرارتی

 وجود ورقه ی عایق حرارتی در ساختار این نما ،باعث میگردد تا نمایی مقاوم در برابر انتقال حرارت داشته باشیم .از آنجا که ورق های عایق حرارتی تمامی پوسته ی خارجی ساختمان را در بر می گیرند در نتیجه  هیچگونه پل حرارتی باقی نگذاشته و درنهایت  سبب می شوند تا ساکنین با کمترین مصرف انرژی ؛ زمستانی گرمتر وتابستانی خنکتر را تجربه کنند.

 با استفاده از نمای مرکب عایق حرارتی ؛ در حقیقت ساختمانها از یک عایق بندی رایگان بهره مند شده اند که کمترین بهره مندی اقتصادی آن ؛ 30% کاهش در پرداخت هزینه گرمایش وسرمایش برای زمانی حدود 20 سال آینده خواهد بود .

یکی دیگر از نکات قابل توجه ایجاد نقطه ی عطفی در اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان میباشد بطوریکه در جدول مقایسه ای زیر قابل توجه میباشد :

 
 
نوع مصالح ساختمانی
 

 

ضریب هدایت حرارتی مفید بر حسبW/mc

 
سنگ گرانیت
 
 
2.2
 
 
سنگ مرمر
 
 
2.9
 
 
آجر نما
 
 
1.0-1.2
 
 
سفال
 
 
1.0-1.35
 
 
بتن معمولی
 
 
1.4
 
 
بتن اتو کلاو
 
 
0.17-0.33
 
 
گچ
 
 
0.5
 
 
نمای عایق مرکب
 
 
0.04
 
 
 

 

مقایسه ی مقاومت حرارتی دیوار ها :

 
نما
 
 
هسته ی اصلی دیوار
 
 
پوشش داخلی
 
 
مقاومت حرارتی(mc/W )
 
 
آجر نما
 
 
cm3
 
 
بتن
 
 
Cm 20
 
 
گچ
 
 
Cm 2
 
 
0.18
 
 
سنگ گرانیت
 
 
Cm3
 
 
بتن
 
 
Cm 20
 
 
گچ
 
 
Cm 2
 
 
0.17
 
 
نمای مرکب
 
 
Cm4
 
 
بتن
 
 
Cm 20
 
 
گچ
 
 
Cm 2
 
 
1.37
 
 

2)وزن سبک

 

یکی از مزایای استفاده از این سیستم نماسازی ایجاد سبکی در پوشش و در نتیجه عدم اعمال بار اضافی بر روی دیوار های خارجی و اسکلت ساختمان شده و باعث میگردد ضمن رفع خطرات رایج دیگر نماسازیها ؛ این سیستم عملکرد سازه ای بسیار مناسبی (مقاومت بالا در برابر زلزله) نسبت به دیگر نماهای رایج در محاسبات سازه ای داشته باشد .

 
مصالح
 
 
چگالی
 
 
سنگ گرانیت
 
 
2300-2900
 
 
سنگ مرمر
 
 
بیش از 2590
 
 
آجر
 
 
1700-2000
 
 
نمای مرکب عایق
 
 
130-160
 
 
 

3)معماری زیبا

 

نمای مرکب قابلیت اجرا بر روی انواع دیوارها با تنوع  شکل ظاهری و مصالح مورد استفاده را داشته و امکان ایجاد انواع حجم های تزئینی بر روی نما را همراه دارد .نمای مرکب همچنین با توجه به وجود تنوع در رنگ و طرح ها آن ؛ می تواند نقش های معماری زیبایی را به آسانی فراهم آورد.

 

4)اجرای سریع

 با توجه به سرعت اجرای بسیار بالا در مقایسه با سایر نماسازیها و همچنین همزمانی اجرای عایقکاری حرارتی با نماسازی موجب گردیده تا این سیستم بعنوان بهترین گزینه برای صنعتی سازی ساختمان مورد استفاده قرارگیرد.

5)نمای سبز

این سیستم به دلیل کاهش مصرف سوخت ؛ باعث کاهش تولید گاز دی اکسید کربن می گردد ازاینرو این سیستم را میتوان بعنوان دوستدار محیط زیست معرفی نمود .

6)عایق رطوبتی :

رفتار و دوام مناسب در شرایط مختلف آب وهوایی و همچنین عایق رطوبتی و مقاومت بالا در برابر نفوذ آب ؛  سبب گردیده تا این سیستم محدودیت جغرافیایی برای اجرا در محیطهای مرطوب مثل نقاط بارانی کشور (شمال ایران) و یا مناطق شرجی جنوب کشور نداشته باشد.

7)مزایای اقتصادی

به جرات می توان گفت که سیستم نمای عایق حرارتی ،اقتصادی ترین روش برای عایق بندی پوسته بیرونی ونمای ساختمان ها میباشد چراکه:

 

1-    هزینه ی این نما نسبت به تمامی نماهایی که از لحاظ زیبایی قابل رقابت با این نما هستند ،بسیار کمتر می باشد.

 

2-    به دلیل تلفیق عایق بندی و نماسازی ، مصرف کننده از پرداخت هزینه مجدد بابت عایق بندی معاف بوده  و به دلیل قیمت پایین اجرای این نوع نماسازی ( در مقایسه باسایر نماسازیهای رایج ) مصرف کننده سود دو چندانی را بهره مند میشود . در اینجا لازم به ذکر است که در این روش مصرف کننده فقط هزینه نماسازی را پرداخت نموده ودر کنار آن یک عایق بندی رایگان را دریافت مینماید وحتی امکان استفاده ازتسهیلات دولتی برای اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان وصنعتی سازی را نیز خواهد داشت .

3-    با استفاده از این نما و عایق بندی مربوطه آن؛ مصرف کننده تا بیست سال آینده حداقل 30% از هزینه های گرمایشی وسرمایشی خود خواهد کاست که این امر برای اقتصاد کشور ومنافع ملی نیز مزیدبر فایده خواهد بود.

4-    با استفاده از این نماسازی و پس از گذشت 4 سال ؛ از محل صرفه جویی در پرداخت هزینه مصرف انرژی ؛ هزینه کل نماسازی به مصرف کننده باز خواهد گشت ومی توان گفت که پس از چهار سال عایق بندی ونمای رایگانی را خواهیم داشت .

5-     دوام این نما در مقایسه با نماهای دیگر بیشتر بوده (بطور متوسط 20سال عمر مفید این نما می باشد)

به دلیل اجرای عایق بندی از بیرون دیوار چینی ساختمان در این روش ؛ در نتیجه کاهشی از لحاظ زیر بنای مفید ساختمان ایجاد نمیگردد.